Eskilstuna Begravningsbyrå söker Familjerättsjurist/Boutredare

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare

Om jobbet

Vi söker dig som är jurist med inriktning familjerätt eller har motsvarande erfarenhet att arbeta med familjerätt.

Eskilstuna Begravningsbyrå arbetar utöver begravningsverksamhet med ekonomisk familjerätt med fokus på arvsrätt, boutredning och familjerättslig avtalsskrivning. Vårt kontor ligger vackert beläget i Gamla staden i Eskilstuna. Vår organisation ska nu förstärkas med en jurist alt. boutredare med erfarenhet av familjerätt.

Arbetsuppgifter

Du kommer självständigt att handlägga alla sorters ärenden inom de områden som verksamheten täcker. Det innebär bland annat att du kommer att ha mycket kontakt med människor som befinner sig i olika skeden av livet och att du förväntas hantera varje ärende professionellt och med stor integritet. Du kommer att vara en del av den samlade juridiska kompetensen hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk juristexamen eller har motsvarande erfarenhet av att arbeta med familjerätt och som har arbetat minst två år med ekonomisk familjejuridik. Kunskap inom skatterättens område är också meriterande. Vi förutsätter att du har ett särskilt intresse för sådant som faller inom vårt verksamhetsområde. Du är prestigelös, ansvarsfull och arbetar självständigt men trivs också med att vara en del av teamet och arbeta för att stärka verksamheten i stort. Du ska vara van vid att hantera många ärenden parallellt samtidigt som du bibehåller en hög nivå av kvalitet och noggrannhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tillsvidare och företaget tillämpar provanställning. Heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att skicka in din ansökan per e-post till ann@eskilstunabegravningsbyra.se